Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78

  • Text Hover
Symbooldrama

Symbooldrama

Als woorden tekortschieten kunnen beelden beter weergeven wat er van binnen speelt. Symbooldrama is een vorm van psychotherapie, waarbij je gebruik maakt van beeldtaal. Na een lichte ontspanning bied ik je motieven of symbolen aan om over te dagdromen. Ik begeleid je hierbij door het creƫren van een veilige context en door het aanbieden van verdiepingstechnieken.

 

In de dagdroom beleef je dingen die een relatie hebben met je huidige situatie, (oude) pijnplekken en verlangens, maar je ook weer in verbinding stellen met je eigen bronnen van vitaliteit. Onbewuste ervaringen en verboden gevoelens kunnen in beeldtaal op een veilige manier worden geuit en onderzocht. Dit leidt ertoe dat blokkades in het dagelijks leven afnemen en er nieuwe wegen open gaan.

In het droomtraject ga je dromen, tekenen en praten. In de sessies onderzoeken we de betekenis die de beelden voor je hebben en welk antwoord ze kunnen geven op je vragen. Daarnaast is er tijd nodig om te herkauwen en te doorvoelen.

 

Als je meer wilt begrijpen van jezelf en voor nieuwe wegen openstaat, kan dagdromen je helpen op een andere manier naar jezelf te kijken en daarin je eigenheid te ontdekken. Symbooldrama is werken met beelden en verbeelding in periodes van levensovergangen en zoeken naar nieuwe balans en eigenheid.

 

Meer informatie over Symbooldrama (www.symbooldrama.nl)

Symbooltaal drukt datgene uit wat niet gezegd kan worden.

Image Caption

Annemarie